Wat doen wij?

Bleeker Events is een dynamisch licht- en geluidsverhuur bedrijf uit Heerhugowaard met de nodige kennis, ervaring en apparatuur van bovengemiddelde om ook voor u een succesvol event te draaien. Daarnaast kan u terrecht bij Bleeker Events voor het huren van los licht en geluid. Bleeker Events doet ook installatie en advies bij bijvoorbeeld uw nieuwe horeca onderneming.

Hoe Bleeker Events is ontstaan

2011. Bleeker Events is geboren. Jacco Bleeker begint vanuit een garagebox met zijn des tijds nog kleine bedrijf. Kleinschalig verhuur van geluids- en lichtapparatuur was op dat moment vooral de bedoeling. Echter kreeg Bleeker Events sneller dan verwacht al veel naam in regio Noord-Holland en werd het een stuk serieuzer. De garage werd in geruild voor een eigen pand op het Industrieterrein in Heerhugowaard en het beste van het beste qua apparatuur werd aangeschaft.

2014. Bleeker Events verhuist opnieuw naar een nieuw (huidig) pand. Dit keer een veel grotere vestiging met een grote loods, kantoren, aparte technische dienst en ontvangstruimte. Bleeker Events blijft groeien en boekt een hoop succes in heel Noord-Holland en soms zelfs daar buiten!